
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė | salotos (Aisbergo) | |
1 pundelis | gražgarstės | |
1 vienetas | mango | |
8 vienetai | pomidorai ((vyšniniai)) | |
1 pakelis | lašiša (ZIGMO šaltai rūkyta) | |
0.5 vieneto | granatai ((sėklos)) | |
Padažui: | ||
šiek tiek | sojos padažas | |
šiek tiek | citrinos ((sultys)) | |
šiek tiek | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašišos užkandėlė
-
Keptas upėtakis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis tešloje
-
Marinuota stinta
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvis su brokoliais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Redos lašiša
-
Rūkytas Karpis
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Žuvies maltiniai
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Troškinta lydeka
-
Pyragas su lašišos įdaru
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos, Aisbergo,
1 gūželė -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Mango,
1 vienetas -
Pomidorai, (vyšniniai),
8 vienetai -
Lašiša, ZIGMO šaltai rūkyta,
1 pakelis -
Granatai, (sėklos),
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Sojos padažas
- Citrinos, (sultys)
- Medus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalija
2015-05-31 00:50
Labai skanios.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...