Torčiukas "vaikučiukas"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
| 200 gramų | sviestas |
| 400 gramų | varškė |
| 3 vienetai | juodojo šokolado (manijos) |
| 25 gramai | želatina |
| 160 gramų | cukrus |
| 60 mililitrų | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 250 gramų | grietinėlės, 35% (10%) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aistės jogurto pyragas
-
Desertas su persikais
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Naminiai ledai
-
Baltasis tinginys
-
Tinginėlis
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Vaisių desertas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Desertinis tortas
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Pudingas
-
Arvydo ananasų desertas
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
Torčiukas "vaikučiukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Juodasis šokoladas, manijos,
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 10%,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
