
Torčiukas "vaikučiukas"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
200 gramų | sviestas |
400 gramų | varškė |
3 vienetai | juodojo šokolado (manijos) |
25 gramai | želatina |
160 gramų | cukrus |
60 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
250 gramų | grietinėlės, 35% (10%) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Gaivus desertas
-
Desertinė avižinė košė
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Vaisių salotos
-
Vasariškas desertas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Saldus patiekalas
-
Želė "Trispalvė"
-
Šokoladinis tortas
-
Dribsnių kokteilis
-
Šokoladiniai bananai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
„Baltosios gėlės“
-
Vaisinis desertas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Kuskuso desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
Torčiukas "vaikučiukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Juodasis šokoladas, manijos,
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 10%,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...