Torčiukas "vaikučiukas"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
200 gramų | sviestas |
400 gramų | varškė |
3 vienetai | juodojo šokolado (manijos) |
25 gramai | želatina |
160 gramų | cukrus |
60 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
250 gramų | grietinėlės, 35% (10%) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tinginys su riešutais
- Tortas su uogienės padažu
- Gaivus varškės desertas
- Obuolių šerbetas
- Tiramisu gaminimas
- Pusryčių desertas
- Vaisių salotos
- Mascarpone pyragaičiai
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Želė su vaisiais
- Ananasų kukuliukai
- Šokoladinis desertas
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Persikų desertas
- Arbūzų želė
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Braškių ir bananų kokteilis
- Aronijų ir obuolių želė
- Želė su vaisiais
Torčiukas "vaikučiukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Juodasis šokoladas, manijos,
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 10%,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...