360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
200 gramų | sviestas |
400 gramų | varškė |
3 vienetai | juodojo šokolado (manijos) |
25 gramai | želatina |
160 gramų | cukrus |
60 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
250 gramų | grietinėlės, 35% (10%) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Tortas "Mozaika"
- Varškės sūris su žele
- Jogurto desertas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Duonos putėsiai
- Desertinė varškytė
- Aguonų sūris su razinomis
- Gaivus tortas
- Vasariškas želė desertas
- Kalėdiniai grybukai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Braškinis tiramisu
- Tinginėlis
- Sveikas vaisių desertas
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Šokoladiniai kavos ledai
- Glazūruota varškė
Torčiukas "vaikučiukas"
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Juodasis šokoladas, manijos,
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 10%,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)