Torčiukas "vaikučiukas"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
| 200 gramų | sviestas |
| 400 gramų | varškė |
| 3 vienetai | juodojo šokolado (manijos) |
| 25 gramai | želatina |
| 160 gramų | cukrus |
| 60 mililitrų | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 250 gramų | grietinėlės, 35% (10%) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių - tinginys
-
Želė su varške
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Citrininis tiramisu
-
Pudingas
-
Braškumėlis
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Želė "Trispalvė"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Trešnės marškinėliuose
-
Citrininis desertas
-
Arbūzų želė
-
Migdolų nuga
-
Čigonų plokštainis
-
Ledai su migdolais
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Gaivus varškės desertas
-
Viskio karamelė
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Tinginys tarp aguonų
Torčiukas "vaikučiukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Juodasis šokoladas, manijos,
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 10%,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
