Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis padaže
- Žuvis tešloje
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su vaisiais
- Kulebekas
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Marinuota stinta
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Midijos su špinatais
- Marinuotas keptas sterkas
- Nuostabioji paelija
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Karpis, keptas orkaitėje
- Keptos seliavos
- Silkė su džiovintais grybais
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Saida margoje tešloje
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
Lašiša garuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ingrida
2022-05-29 16:45
Tiek laiko virta lašiša bus kieta ir neskani. Lašišos filė virti 8-9 min.- tada bus sultinga, minkšta, skani. Didesnį gabalą virti 10-12 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...