
Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karšis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Keptas įdarytas karpis
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Keptas upėtakis
-
Nuostabioji paelija
-
Lašiša su krapų padažu
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta lašiša
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies pyragas
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė su citrina
-
Sardelės apsuktos bekonu
Lašiša garuose
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...