
Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Folijoje keptas karpis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Lašiša folijoje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Kepta žuvis su grybais
-
Menkė garuose
-
Žuvies blyneliai
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvies troškinys
-
Žuvies pyragas
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
Lašiša garuose
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...