Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | lašiša |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta aštri menkė
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Šamų kotletukai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Šutintas upėtakis
-
Krevečių užkepėlė
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta žuvis su grybais
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Žuvis padaže
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Karpis su salotomis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Folijoje keptas karpis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
Lašiša garuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ingrida
2022-05-29 16:45
Tiek laiko virta lašiša bus kieta ir neskani. Lašišos filė virti 8-9 min.- tada bus sultinga, minkšta, skani. Didesnį gabalą virti 10-12 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
