
Farširuota lydeka
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas | lydeka |
200 gramų | žuvies filė (ne lydeka) |
3 riekės | batonas |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną išmirkyti piene.
2.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
3.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
4.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
5.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
6.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
7.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Lašišos apkepas
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Suktinukai
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Lašišos suktiniai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies maltiniai
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvies kotletai
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepta skumbrė
-
Lašiša su krapų padažu
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Žuvies paplotėliai
-
Redos lašiša
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
Farširuota lydeka
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Lydeka,
1 vienetas -
Žuvies filė, ne lydeka,
200 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Pienas,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti piene.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai