Farširuota lydeka
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Autorius apie receptą: Mama liks sužavėta, valgydama dieviško skonio farširuotę. Mama liks sužavėta, valgydama dieviško skonio farširuotę. Gražina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas lydeka
200 gramų žuvies filė (ne lydeka)
3 riekės batonas
100 mililitrų pienas
2 vienetai morkos
2 vienetai kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas krapai (smulkinti)
2 žiupsneliai druska
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis žuvies prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną išmirkyti piene.
2.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
3.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
4.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
5.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
6.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
7.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Farširuota lydeka

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Mama liks sužavėta, valgydama dieviško skonio farširuotę. Gražina
Gaminimo eiga:
  1. Batoną išmirkyti piene.

  2. Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.

  3. Iš žuvies išrinkti ašakas.

  4. Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.

  5. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.

  6. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.

  7. Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų