
Rūkytos žuvies užkepėlė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | žuvis (rūkyta) |
300 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
100 mililitrų | sultinys (daržovių) |
50 gramų | duona (juoda) |
150 gramų | kietasis sūris |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (nebūtina) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Supjaustykite svogūną plonais žiedais. Smulkiai sukapokite česnaką . Apkepinkite svogūnus ir česnaką alyvuogių aliejuje. Pridėkite kubeliais pjaustytų pomidorų ir supilkite daržovių sultinį. Troškinkite 5 minutes.
2.
Žuvį sumaigykite šakute, sumaišykite su keptuvės turiniu ir viską sudėkite į kepimo formą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (jeigu mėgstate, galite tepti ploną sluoksnį majonezo). Tada sumaišykite tarkuotą sūrį su duonos gabaliukais ir apibarstykite apkepą. Kepkite dar 10 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Kepta žuvies filė
-
Menkė su apelsinais
-
Farširuota lydeka
-
Keptos plekšnės
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Žuvis su daržovėmis
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Žuvies troškinys
-
Suktinukai
-
Kepta stinta
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
Rūkytos žuvies užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvis, rūkyta,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
100 mililitrų -
Duona, juoda,
50 gramų -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Majonezas, nebūtina,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūną plonais žiedais. Smulkiai sukapokite česnaką . Apkepinkite svogūnus ir česnaką alyvuogių aliejuje. Pridėkite kubeliais pjaustytų pomidorų ir supilkite daržovių sultinį. Troškinkite 5 minutes.
Žuvį sumaigykite šakute, sumaišykite su keptuvės turiniu ir viską sudėkite į kepimo formą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių (jeigu mėgstate, galite tepti ploną sluoksnį majonezo). Tada sumaišykite tarkuotą sūrį su duonos gabaliukais ir apibarstykite apkepą. Kepkite dar 10 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...