| 500 gramų | žuvis (filė) |
| 250 gramų | krevetės (su kevalu) |
| 2 vienetai | svogūnai (baltas ir raudonas) |
| 1 vienetas | paprika |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 3 valgomieji šaukštai | džiovintas raudonėlis |
| šiek tiek | druska |
Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms pasimarinuoti.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Įdaryti kalmarai
-
Kepta skumbrė
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašišos suktiniai
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Lašiša su pievagrybiais
Jūros gėrybių šašlykas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krevetės, su kevalu,
250 gramų -
Svogūnai, baltas ir raudonas,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Džiovintas raudonėlis,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite žuvies filės gabaliukus, gerai nusausinkite ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Jei naudojate šaldytas krevetes, atšildykite jas. Nulupkite krevetes, palikdami tik uodegas. Stambiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Sudėkite žuvies gabalėlius, krevetes, papriką ir svogūnus į plastikinį maišelį.
Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms pasimarinuoti.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu.
Iškylų patiekalas paruoštas!
