Keptos seliavos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | seliava |
| 4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvies kotletai
-
Keptos plekšnės
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Sočiausioji pica
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvies pyragas
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Žuvies maltiniai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Žuvis tešloje
-
Keptas ungurys
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Keptos seliavos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Seliava,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
ziko
2011-06-14 13:48
saliavos,gerai pagamintos ,galima apsivalgyti arba pirstus nusikasti is to skanumo,bet sunku.gauti :super: :super: :super:
-
renata
2009-12-04 00:31
mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu :super: pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee %-) bet tada buv %-) o nem nem :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
