![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptos seliavos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliukai
-
Tešloje kepta silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Folijoje kepta lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lašišos troškinys
-
Midijų šašlykai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Lašišos kepsneliai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Lašišos vėrinukai
-
Žuvies filė
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
Keptos seliavos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Seliava,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
ziko
2011-06-14 13:48
saliavos,gerai pagamintos ,galima apsivalgyti arba pirstus nusikasti is to skanumo,bet sunku.gauti :super: :super: :super:
-
renata
2009-12-04 00:31
mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu :super: pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee %-) bet tada buv %-) o nem nem :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...