1 kilogramas | seliava |
4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos apkepas
- Kepta plekšnė padaže
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Žuvies užkepėlė
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Žuvies blynukai
- Saidos filė su ryžiais
- Menkės kotletukai su baravykais
- Midijų šašlykai
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Žuvies pyragas
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Tešloje kepta silkė
- Orkaitėje keptos telapijos
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Žuvies ir daržovių apkepas
Keptos seliavos
- Paruošimo laikas:
-
Seliava,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Komentarai (9)
-
ziko
2011-06-14 13:48
saliavos,gerai pagamintos ,galima apsivalgyti arba pirstus nusikasti is to skanumo,bet sunku.gauti :super: :super: :super:
-
renata
2009-12-04 00:31
mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu :super: pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee %-) bet tada buv %-) o nem nem :-D