
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lašišos pjausnių |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvies spurgytės
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Šutintas upėtakis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Išmarinuota žuvis
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Žuvies blyneliai
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Žuvies kukuliukai
-
Plekšnė su padažu
-
Žuvis su persikais
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Karpis, troškintas piene
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvies-kumpio suktinukai
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...