
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lašišos pjausnių |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptos plekšnės
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Suktinukai
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Karosai grietinėje
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Folijoje kepta lašiša
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Kepta skumbrė
-
Midijų šašlykai
-
Virtas karšis
-
Itališki koldūnai
-
Lašišos vėrinukai
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Kepta marinuota menkė
-
Silkė su svogūniukais
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...