Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | lašišos pjausnių |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Keptos seliavos
-
Žuvis tešloje
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta stinta su krapais
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvytės tešloje
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Žuvies apkepas
-
Folijoje kepta lašiša
-
Keptas karpis tešloje
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kepta marinuota žuvis
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Žuvis tešloje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Laima
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
