Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).

Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Farširuota lydeka
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Redos lašiša
-
Kepta skumbrė
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Žuvis su cukinija
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Lašiša su krapų padažu
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kepta žuvis su grybais
-
Žuvies zrazai
-
Žuvies kukuliai
-
Keptas karpis tešloje
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...