Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).

Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša folijoje
-
Marinuota stinta
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Nuostabioji paelija
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Keptas ungurys
-
Kulebekas
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies kukulaičiai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Keptos plekšnės
-
Išmarinuota žuvis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvis padaže
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...