Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis krakmolo apvalkale
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Troškinta lydeka
- Kepta marinuota menkė
- Žuvis tešloje
- Rūkytas Karpis
- Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
- Kepta stinta su krapais
- Armėniškai keptas upėtakis
- Žuvytės tešloje
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Papuošta kepta lydeka
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Lazanija su lašiša
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Kepta lašiša
- Žuvies kukulaičiai
- Virtas karšis su obuoliais
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Kepta žuvis su petražolėmis
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...