Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | krapai |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkės kukuliai
-
Omarai
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Lašiša „My little secret“
-
Virtas karšis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Keptas upėtakis
-
Kepta skumbrė
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Žuvis tešloje
-
Marinuota stinta
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Žuvies spurgytės
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
