
Troškinti šonkauliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kinietiška kiauliena
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškinys
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Troškinys - ruduo
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Mėsos troškinys su kava
-
Šernienos troškinys
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Lęšiai su vynu
-
Vištiena su grybais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Baklažanai japoniškai
-
Aviena totoriškai
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinys su vištiena ir morkom
Troškinti šonkauliai su kmynais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...