Troškinti šonkauliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aleksandro troškinys
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Jautiena su slyvomis
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Višta ispaniškai
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Daržovių troškinys
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Veršiena su vyno padažu
-
Troškinta kiauliena
-
Virta veršienos krūtininė
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Jautienos čili su makaronais
-
Plovas orkaitėje
-
Troškinta triušiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
Troškinti šonkauliai su kmynais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
