
Troškinti šonkauliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinta aviena
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Tikras močiutės guliašas
-
Aluje troškinta višta
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Meksikietiškas troškinys
-
Kiaulienos guliašas
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Aviena totoriškai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos troškinys
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Troškinti šonkauliai su kmynais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...