
Troškinti šonkauliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Triušienos troškinys
-
Troškinta žąsiena
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Mėsa su pipirais
-
Kepenėlių troškinys
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištiena su abrikosais
-
Krienuose troškinta karka
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Vyne troškintas triušis
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Aštrus troškinys
Troškinti šonkauliai su kmynais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...