Vyne troškintas triušis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai lauro lapų (lapai)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
1 kilogramas triušiena
2 vienetai svogūnai
4 vienetai pomidorai
200 mililitrų vynas (raudonas)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pasta
3 vienetai rozmarinas (šakelės)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Triušieną įtriname prieskoniais ir pavoliojame miltuose. Įkaitiname keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir apkepiname svogūnus (apie 5 min.) ir apkepiname miltuose apvoliotą mėsą (apie 10 min.).
Į gilią keptuvę, kur kepinome triušieną, sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sutrintą česnaką, prieskonius ir smulkintą rozmariną.
Sudedame pomidorų pastą ir troškiname apie 20 min. Po to supilame vyną ir troškiname dar apie 30-40 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyne troškintas triušis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Triušieną įtriname prieskoniais ir pavoliojame miltuose. Įkaitiname keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir apkepiname svogūnus (apie 5 min.) ir apkepiname miltuose apvoliotą mėsą (apie 10 min.).
Į gilią keptuvę, kur kepinome triušieną, sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sutrintą česnaką, prieskonius ir smulkintą rozmariną.
Sudedame pomidorų pastą ir troškiname apie 20 min. Po to supilame vyną ir troškiname dar apie 30-40 minučių.

Reklama:

Komentarai (5)


  • mantas 2015-01-11 18:59

    nu siaip tikrai neskaniai gavos.. triusis issvaistytas.


  • renata 2014-10-23 08:39

    na onutela jei esi kaimiete ir nepratus tokiu patiekalu valgyti tai nereikia sneketi tokiu nesamoniu o man labai patiko aciu


Daugiau receptų