2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 kilogramas | triušiena |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | pomidorai |
200 mililitrų | vynas (raudonas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
3 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
Į gilią keptuvę, kur kepinome triušieną, sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sutrintą česnaką, prieskonius ir smulkintą rozmariną.
Sudedame pomidorų pastą ir troškiname apie 20 min. Po to supilame vyną ir troškiname dar apie 30-40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Kiaulienos muštinis
- Purienos
- Neįprasti šašlykai
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Pyragas su mėsa
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Kiniškos šventės namuose
- Sauliaus kibinai
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Kiaulienos šašlykai
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Pievagrybių apkepas
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Aštroki šašlykai
- Buritos (burritos)
- Kepta menkė
- Rusiškas Befstrogenas
- Skanus šašlykiukas
Vyne troškintas triušis
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Triušiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Vynas, raudonas,
200 mililitrų -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas, šakelės,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušieną įtriname prieskoniais ir pavoliojame miltuose. Įkaitiname keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir apkepiname svogūnus (apie 5 min.) ir apkepiname miltuose apvoliotą mėsą (apie 10 min.).
Į gilią keptuvę, kur kepinome triušieną, sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sutrintą česnaką, prieskonius ir smulkintą rozmariną.
Sudedame pomidorų pastą ir troškiname apie 20 min. Po to supilame vyną ir troškiname dar apie 30-40 minučių.
Komentarai (5)
-
mantas
2015-01-11 18:59
nu siaip tikrai neskaniai gavos.. triusis issvaistytas.
-
renata
2014-10-23 08:39
na onutela jei esi kaimiete ir nepratus tokiu patiekalu valgyti tai nereikia sneketi tokiu nesamoniu o man labai patiko aciu