Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų jautiena
200 gramų avienos
200 gramų kiauliena
4 vienetai svogūnai
2 valgomieji šaukštai margarinas
500 gramų šparaginės pupelės
šiek tiek kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 2X2 cm dydžio kubeliais ir apkepinama margarine kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Svogūnams truputį apkepus, įpilama šiek tiek vandens ir patroškinama, kol mėsa beveik suminkštėja. Tuomet sudedamos nuplautos ir nusausintos jaunų pupelių ankštys. Įberiama druskos bei pipirų ir vėl troškinama ant mažos ugnies. Kad padažas būtų tąsus, įberiama truputį miltų. Prie guliašo paduodamos petražolių lapeliais apibarstytos bulvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Guliašas su šparaginėmis pupelėmis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma 2X2 cm dydžio kubeliais ir apkepinama margarine kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Svogūnams truputį apkepus, įpilama šiek tiek vandens ir patroškinama, kol mėsa beveik suminkštėja. Tuomet sudedamos nuplautos ir nusausintos jaunų pupelių ankštys. Įberiama druskos bei pipirų ir vėl troškinama ant mažos ugnies. Kad padažas būtų tąsus, įberiama truputį miltų. Prie guliašo paduodamos petražolių lapeliais apibarstytos bulvės.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Greta 2017-10-29 12:51

    Mielas Artūrai, šparagai (dar žinomi kaip smidrai) ir šparaginės pupelės yra du skirtingi dalykai :)


  • Arturas 2017-10-17 21:43

    Tai nuo kada ant sparagu auga pupeles


Daugiau receptų