Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 200 gramų | jautiena | 
| 200 gramų | avienos | 
| 200 gramų | kiauliena | 
| 4 vienetai | svogūnai | 
| 2 valgomieji šaukštai | margarinas | 
| 500 gramų | šparaginės pupelės | 
| šiek tiek | kvietiniai miltai | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | petražolės | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Mėsa supjaustoma 2X2 cm dydžio kubeliais ir apkepinama margarine kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Svogūnams truputį apkepus, įpilama šiek tiek vandens ir patroškinama, kol mėsa beveik suminkštėja. Tuomet sudedamos nuplautos ir nusausintos jaunų pupelių ankštys. Įberiama druskos bei pipirų ir vėl troškinama ant mažos ugnies. Kad padažas būtų tąsus, įberiama truputį miltų. Prie guliašo paduodamos petražolių lapeliais apibarstytos bulvės.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta žuvis
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos guliašas su bruknių padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos troškinys su kava
             - 
                
                                        
                                    
                Kalakutienos guliašas
             - 
                
                                        
                                    
                Studentiškas troškinys su dešrelėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos ir ryžių troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinti rauginti kopūstai
             - 
                
                                        
                                    
                Naminis jautienos troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena grybų padaže
             - 
                
                                        
                                    
                Kiauliena su imbieru
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena su ryžiais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautiena su ryžiais
             - 
                
                                        
                                    
                Virta veršienos krūtininė
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta marinuota veršiena
             - 
                
                                        
                                    
                Troškintos vištų širdelės
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos paelija
             - 
                
                                        
                                    
                Guliašas
             - 
                
                                        
                                    
                Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
             
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
                Komentarai:
                6
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Jautiena, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Aviena, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Kiauliena, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
4 vienetai  - 
                                                            
                                                            Margarinas, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Šparaginės pupelės, 
500 gramų  - Kvietiniai miltai
 - Druska
 - Juodieji pipirai
 - Petražolės
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Mėsa supjaustoma 2X2 cm dydžio kubeliais ir apkepinama margarine kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Svogūnams truputį apkepus, įpilama šiek tiek vandens ir patroškinama, kol mėsa beveik suminkštėja. Tuomet sudedamos nuplautos ir nusausintos jaunų pupelių ankštys. Įberiama druskos bei pipirų ir vėl troškinama ant mažos ugnies. Kad padažas būtų tąsus, įberiama truputį miltų. Prie guliašo paduodamos petražolių lapeliais apibarstytos bulvės.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (6)
- 
        Greta
        2017-10-29 12:51
    
        Mielas Artūrai, šparagai (dar žinomi kaip smidrai) ir šparaginės pupelės yra du skirtingi dalykai :)
 - 
        Arturas
        2017-10-17 21:43
    
        Tai nuo kada ant sparagu auga pupeles
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        