Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | kiauliena ( išpjova) |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | paprika |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | bazilikas |
| 600 gramų | pupelės (konservuotos) |
| 300 mililitrų | pomidorai (sultys) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
2.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
3.
Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Triušienos troškinys
-
Šernienos troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinukas
-
Vištiena su ryžiais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinta žuvis
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Kepti ryžiai
-
Plovas orkaitėje
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, išpjova,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bazilikas,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
600 gramų -
Pomidorai, sultys,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
