
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | kiauliena ( išpjova) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | bazilikas |
600 gramų | pupelės (konservuotos) |
300 mililitrų | pomidorai (sultys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
2.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
3.
Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena
-
Kepti ryžiai
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Rūgštus kabesas
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, išpjova,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bazilikas,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
600 gramų -
Pomidorai, sultys,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...