Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Sriuba "Korėja"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mamos žirnių sriuba
- Kamų sriuba
- Porų trinta sriuba
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Pupelių sriuba
- Pupelių sriuba
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Žuvienė kitaip
- Burokėlių sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Sriuba su kukuliais
- Vištienos sriuba
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Sriuba su skumbre
- Sidabražolės sriuba
- Suomiška žuvienė
Sriuba "Korėja"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkavau su tarka. Bulves, vištienos filė ir svogūnus susmulkinau.
Viską (išskyrus bulves) pakepinau ant keptuvės. Užtruko apie 10 minučių. Keptuvės turinį reikėjo visą laiką maišyti.
Viską pabarsčiau prieskoniais, įmaišiau sojos padažo ir supyliau į 1,5 l verdančio vandens. Subėriau ir bulves.
Sriubą viriau apie 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...