Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duonos plutelė, apiplikoma ir parauginama 2—3 dienas.
Iš mėsos ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sudedamos nedideliais gabalėliais supjaustytos bulvės, po keleto minučių - burokėliai (kotai su lapais), lauro lapeliai. Išvirusi sriuba užbalinama grietine.
Valgoma su duona.

Lapienė su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | jautiena (ar kiauliena) |
400 gramų | burokėliai (su lapais, jauni) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
2 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grietinė |
2 litrai | vanduo |
1 vienetas | duona (riekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Skani burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Paprikų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Burokėlių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Pieniška sriuba
Lapienė su mėsa
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, ar kiauliena,
600 gramų -
Burokėliai, su lapais, jauni,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 litrai -
Duona, riekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duonos plutelė, apiplikoma ir parauginama 2—3 dienas.
Iš mėsos ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sudedamos nedideliais gabalėliais supjaustytos bulvės, po keleto minučių - burokėliai (kotai su lapais), lauro lapeliai. Išvirusi sriuba užbalinama grietine.
Valgoma su duona.
Reklama:
Komentarai (6)
-
otryna
2015-02-28 13:39
;) nelabai skanu.
-
Karole
2010-09-07 13:43
niam niam kaip skanu %-) :mmm: :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...