1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)

Pievagrybių ir brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
300 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
30 gramų | sviestas |
200 gramų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Žirnienė su grybais
-
Soti ir greita sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Sriuba "Čili"
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
Pievagrybių ir brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...