Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų grietinėlės, 35%
šiek tiek muskatas
1.2 litro sultinys (daržovių)
1 vienetas lauro lapų (lapas)
1 vienetas svogūnai
2 vienetai poras
3 vienetai bulvių
70 gramų česnakas
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Česnako skilteles dėkite į skardą išteptą aliejumi ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepinkite 20 minučių.

Svogūnus ir porus susismulkinkite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.

Užvirkite sultinį ir sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei paskrudintus česnakus, pakepintus svogūnus ir porus, lauro lapą. Ant mažos ugnies troškinkite apie 25 minutes. Išimkite lauro lapą.

Kai daržovės suminkštėja, sutriname su trintuvu. Tada dar pavirti, supilti grietinėlę, pridėti prieskonių ir supilti citrinos sultis.

Paskrudinkite batoną, supjaustykite kubeliais ir berkite ant sriubos, papuoškite ir tiekite. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Česnako skilteles dėkite į skardą išteptą aliejumi ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepinkite 20 minučių.

Svogūnus ir porus susismulkinkite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.

Užvirkite sultinį ir sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei paskrudintus česnakus, pakepintus svogūnus ir porus, lauro lapą. Ant mažos ugnies troškinkite apie 25 minutes. Išimkite lauro lapą.

Kai daržovės suminkštėja, sutriname su trintuvu. Tada dar pavirti, supilti grietinėlę, pridėti prieskonių ir supilti citrinos sultis.

Paskrudinkite batoną, supjaustykite kubeliais ir berkite ant sriubos, papuoškite ir tiekite. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų