150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | muskatas |
1.2 litro | sultinys (daržovių) |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | poras |
3 vienetai | bulvių |
70 gramų | česnakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Svogūnus ir porus susismulkinkite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.
Užvirkite sultinį ir sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei paskrudintus česnakus, pakepintus svogūnus ir porus, lauro lapą. Ant mažos ugnies troškinkite apie 25 minutes. Išimkite lauro lapą.
Kai daržovės suminkštėja, sutriname su trintuvu. Tada dar pavirti, supilti grietinėlę, pridėti prieskonių ir supilti citrinos sultis.
Paskrudinkite batoną, supjaustykite kubeliais ir berkite ant sriubos, papuoškite ir tiekite. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Grybų sriuba su duona
- Juka
- Itališka svogūnų sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Meksikietiška sriuba
- Mamos žirnių sriuba
- Pieniška žuvienė
- Pievagrybių sriuba
- Grybų sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Rūgštynių kremas
- Lauko čili sriuba
- Koldūnų sriuba
- Jogurtinė sriuba
- Brokolių sriuba su pupomis
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Muskatas
-
Sultinys, daržovių,
1 ir 1/5 litro -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Česnakas,
70 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnako skilteles dėkite į skardą išteptą aliejumi ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepinkite 20 minučių.
Svogūnus ir porus susismulkinkite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.
Užvirkite sultinį ir sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei paskrudintus česnakus, pakepintus svogūnus ir porus, lauro lapą. Ant mažos ugnies troškinkite apie 25 minutes. Išimkite lauro lapą.
Kai daržovės suminkštėja, sutriname su trintuvu. Tada dar pavirti, supilti grietinėlę, pridėti prieskonių ir supilti citrinos sultis.
Paskrudinkite batoną, supjaustykite kubeliais ir berkite ant sriubos, papuoškite ir tiekite. Skanaus.