150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | muskatas |
1.2 litro | sultinys (daržovių) |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | poras |
3 vienetai | bulvių |
70 gramų | česnakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Svogūnus ir porus susismulkinkite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.
Užvirkite sultinį ir sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei paskrudintus česnakus, pakepintus svogūnus ir porus, lauro lapą. Ant mažos ugnies troškinkite apie 25 minutes. Išimkite lauro lapą.
Kai daržovės suminkštėja, sutriname su trintuvu. Tada dar pavirti, supilti grietinėlę, pridėti prieskonių ir supilti citrinos sultis.
Paskrudinkite batoną, supjaustykite kubeliais ir berkite ant sriubos, papuoškite ir tiekite. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaliaropių sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Jogurto sriuba
- Trinta pievagrybių sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Paprasta kopūstų sriuba
- Greitoji sriubukė
- Aštri meksikietiška sriuba
- Svogūnų sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Trinta brokolių sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Špinatų sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Brokolių sriuba su pupomis
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Sriuba su makaronais
- Lauros šaltibarščiai
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Muskatas
-
Sultinys, daržovių,
1 ir 1/5 litro -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Česnakas,
70 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnako skilteles dėkite į skardą išteptą aliejumi ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepinkite 20 minučių.
Svogūnus ir porus susismulkinkite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.
Užvirkite sultinį ir sudėkite kubeliais supjaustytas bulves bei paskrudintus česnakus, pakepintus svogūnus ir porus, lauro lapą. Ant mažos ugnies troškinkite apie 25 minutes. Išimkite lauro lapą.
Kai daržovės suminkštėja, sutriname su trintuvu. Tada dar pavirti, supilti grietinėlę, pridėti prieskonių ir supilti citrinos sultis.
Paskrudinkite batoną, supjaustykite kubeliais ir berkite ant sriubos, papuoškite ir tiekite. Skanaus.