Daržovių sriubytė "Vasara"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai vištų blauzdelės
2 litrai vanduo
1 vienetas bulvių
2 skiltelės česnakas
1 vienetas gvazdikėliai
1 vienetas morkos
0.5 vieneto svogūnai (laiškai)
0.5 arbatinio šaukštelio džiovintas raudonėlis
0.5 arbatinio šaukštelio čiobreliai
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
30 gramų grietinėlės, 35%
50 gramų sūris
1 sauja svogūnai (laiškai)
1 sauja krapai
2 vienetai duona (riekės, balta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.

Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.

Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.

Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Daržovių sriubytė "Vasara"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.

Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.

Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.

Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų