Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.
Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.
Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.
Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.

Daržovių sriubytė "Vasara"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | vištų blauzdelės |
2 litrai | vanduo |
1 vienetas | bulvių |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
30 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | sūris |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | duona (riekės, balta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Šamų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Linos sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Charčio sriuba
-
Kamų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Grybų sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
Daržovių sriubytė "Vasara"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
3 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
30 gramų -
Sūris,
50 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Duona, riekės, balta,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.
Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.
Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.
Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...