
Maltos mėsos ir porų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (malta) |
2 | poras (stiebai) |
2 | morkos |
1 | svogūnai |
1 litras | vanduo |
300 gramų | sūris (lydytas) |
2 vienetai | sultinys („Maggi“ daržovių (kubeliai)) |
1 litras | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
2.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
3.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
4.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
5.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Baravykų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Maltos mėsos ir porų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Poras, stiebai,
2 -
Morkos,
2 -
Svogūnai,
1 -
Vanduo,
1 litras -
Sūris, lydytas,
300 gramų -
Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai),
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Aušra
2017-10-18 09:32
Pasakiškas atradimas. Nuostabi sriuba. Itin patiko - šaltiems vakaras soti ri labai skani sriubytė.
-
Laura
2016-04-12 10:22
Kokią mėsą naudoti? Vištienos ar kiaulienos?
-
Jovita
2015-10-18 15:44
Skani sriubytė! Nesam sriubų mėgėjai, bet sriuba patiko, netgi vaikams
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...