
Maltos mėsos ir porų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (malta) |
2 | poras (stiebai) |
2 | morkos |
1 | svogūnai |
1 litras | vanduo |
300 gramų | sūris (lydytas) |
2 vienetai | sultinys („Maggi“ daržovių (kubeliai)) |
1 litras | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
2.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
3.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
4.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
5.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiška salierų sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Bananų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba su brokoliais
-
Sriuba "Charčio"
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Šamienė
-
Petražolių sriuba
Maltos mėsos ir porų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Poras, stiebai,
2 -
Morkos,
2 -
Svogūnai,
1 -
Vanduo,
1 litras -
Sūris, lydytas,
300 gramų -
Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai),
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Aušra
2017-10-18 09:32
Pasakiškas atradimas. Nuostabi sriuba. Itin patiko - šaltiems vakaras soti ri labai skani sriubytė.
-
Laura
2016-04-12 10:22
Kokią mėsą naudoti? Vištienos ar kiaulienos?
-
Jovita
2015-10-18 15:44
Skani sriubytė! Nesam sriubų mėgėjai, bet sriuba patiko, netgi vaikams
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...