Maltos mėsos ir porų sriuba
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų mėsa (malta)
2 poras (stiebai)
2 morkos
1 svogūnai
1 litras vanduo
300 gramų sūris (lydytas)
2 vienetai sultinys („Maggi“ daržovių (kubeliai))
1 litras vanduo
1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
2.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
3.
Tuomet suberkite „Maggi“  sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
4.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
5.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Maltos mėsos ir porų sriuba

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.

  2. Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.

  3. Tuomet suberkite „Maggi“  sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.

  4. Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.

  5. Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Aušra 2017-10-18 09:32

    Pasakiškas atradimas. Nuostabi sriuba. Itin patiko - šaltiems vakaras soti ri labai skani sriubytė.


  • Laura 2016-04-12 10:22

    Kokią mėsą naudoti? Vištienos ar kiaulienos?


  • Jovita 2015-10-18 15:44

    Skani sriubytė! Nesam sriubų mėgėjai, bet sriuba patiko, netgi vaikams


Daugiau receptų