Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lapienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | burokėliai (lapai su koteliais) |
1 vienetas | svogūnai |
2 litrai | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Olandiška salierų sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Balinta sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Daržovių sriuba
-
Indiška sriuba
-
Austrių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
Lapienė
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Burokėliai, lapai su koteliais,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, jautienos,
2 litrai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
100 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.
Reklama:
Komentarai (12)
-
vida
2012-07-16 13:36
:-p :super: begu i darza burokeliu :-)
-
smailiukė
2011-07-16 18:44
bandom! atrodo laaabai skaniai.
-
Gintariukste
2011-04-16 17:55
:bravo: mmM niaM niaM skanaus visiem lol :P
-
(anonimas)
2011-04-16 17:53
:super: 8-| :miegu:
-
Jorika
2010-08-24 18:21
:aiskinu: :super: %-) :bravo: :taip:
-
SIGITA
2010-07-30 11:47
:super: :super: LABAI YRA SKANU GALECIAU WALGIT IR WALGIT :super: :super:
-
Ciole
2010-01-12 18:26
:pabuciuotas:
-
Erika
2009-08-06 10:44
:super:
-
(anonimas)
2009-07-27 16:20
:parselis:
-
Lapas
2009-07-08 22:42
labai skanu :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...