Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.
Lapienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 200 gramų | burokėliai (lapai su koteliais) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 litrai | sultinys (jautienos) |
| 1 vienetas | morkos |
| 100 gramų | bulvių |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balinta sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Špinatų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Voveraičių sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Pomidorų sriuba
-
Šamų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
Lapienė
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Burokėliai, lapai su koteliais,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, jautienos,
2 litrai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
100 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.
Reklama:
Komentarai (12)
-
vida
2012-07-16 13:36
:-p :super: begu i darza burokeliu :-)
-
smailiukė
2011-07-16 18:44
bandom! atrodo laaabai skaniai.
-
Gintariukste
2011-04-16 17:55
:bravo: mmM niaM niaM skanaus visiem lol :P
-
(anonimas)
2011-04-16 17:53
:super: 8-| :miegu:
-
Jorika
2010-08-24 18:21
:aiskinu: :super: %-) :bravo: :taip:
-
SIGITA
2010-07-30 11:47
:super: :super: LABAI YRA SKANU GALECIAU WALGIT IR WALGIT :super: :super:
-
Ciole
2010-01-12 18:26
:pabuciuotas:
-
Erika
2009-08-06 10:44
:super:
-
(anonimas)
2009-07-27 16:20
:parselis:
-
Lapas
2009-07-08 22:42
labai skanu :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
