500 gramų | faršas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
410 gramų | pupelės (raudonos) |
1 skardinė | pomidorai (be odos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (bazilikas, rozmarinas ) |
400 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybių sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Trinta burokelių sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Koldūnų sriuba
- Trinta aguročių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Trinta pievagrybių sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Trinta bulvienė
- Vištienos sultinys
- Svogūnų trinta sriuba
- Pieniška žuvienė
- Kreminė krevečių sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Baravykų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Sriuba „Minestrone“
Lukštuko čili sriubkošė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Faršas,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Pupelės, raudonos,
410 gramų -
Pomidorai, be odos,
1 skardinė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, bazilikas, rozmarinas ,
1 žiupsnelis -
Vanduo,
400 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Komentarai (4)
-
Asta
2014-11-21 17:57
Bugete :)))