Lukštuko čili sriubkošė
AUTORIUS:
Lukštukas
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų faršas
1 vienetas aitrioji paprika
1 vienetas svogūnai (vidutinio dydžio)
410 gramų pupelės (raudonos)
1 skardinė pomidorai (be odos)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis prieskoniai (bazilikas, rozmarinas )
400 mililitrų vanduo
šiek tiek aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
2.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.

Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lukštuko čili sriubkošė

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.

  2. Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.

    Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.

Receptą atsiuntė Lukštukas
Reklama:

Komentarai (1)


  • Asta 2014-11-21 17:57

    Bugete :)))


Daugiau receptų