Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.

Baravykų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės | kumpis (itališkas (Prosciutto)) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (Šviežia) |
1 kilogramas | baravykai |
5 skiltelės | česnakas |
1 pundelis | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | bulvių |
50 gramų | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
3.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
4.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sriuba "Charčio"
-
Moliūgų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Vasariška sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Kopūstienė su grybais
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
Baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kumpis, itališkas (Prosciutto),
4 riekės -
Grietinėlė, 35%, Šviežia,
250 mililitrų -
Baravykai,
1 kilogramas -
Česnakas,
5 skiltelės -
Petražolės,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Miltai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...