Baravykų sriuba
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės kumpis (itališkas (Prosciutto))
250 mililitrų grietinėlės, 35% (Šviežia)
1 kilogramas baravykai
5 skiltelės česnakas
1 pundelis petražolės
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
50 gramų sviestas
3 vienetai bulvių
50 gramų miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.
2.
Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
3.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
4.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Baravykų sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
    bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.

  2. Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.

  3. Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.

  4. Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų