4 riekės | kumpis (itališkas (Prosciutto)) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (Šviežia) |
1 kilogramas | baravykai |
5 skiltelės | česnakas |
1 pundelis | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | bulvių |
50 gramų | miltai |
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių sriuba
- Daržovių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Tiršta kopūstų sriuba
- Lukštuko čili sriubkošė
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Lašišos ir lešių sriuba
- Lauko čili sriuba
- Ukrainietiška selianka
- Dilgėlių sriubytė
- Baltarusiška grybų sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Avokadų sriuba su imbieru
- Trinta aguročių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Žirnelių sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Koldūnų sriuba
Baravykų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kumpis, itališkas (Prosciutto),
4 riekės -
Grietinėlė, 35%, Šviežia,
250 mililitrų -
Baravykai,
1 kilogramas -
Česnakas,
5 skiltelės -
Petražolės,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Miltai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!