
Tiršta pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 litrai | daržovės (prieskoninės, nuoviras) |
400 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Jogurtinė sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Dilgėlių sriubytė
-
Ukrainietiška selianka
-
Sūrio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Juka
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Tiršta pievagrybių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Daržovės, prieskoninės, nuoviras,
2 litrai -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Kvapieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Marija
2014-08-28 02:51
o kur svogūnas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...