
Voveraičių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
200 gramų | voveraitės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 vieneto | morkos |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | salierai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvienė iš konservų
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Baravykų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Burokėlių sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sultinys
-
Bulvės,
2 vienetai -
Voveraitės,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
0.5 vieneto -
Vanduo,
1.5 litro - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Salierai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
gerda
2010-08-24 18:53
Labai skani sriuba
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...