
Voveraičių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
200 gramų | voveraitės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 vieneto | morkos |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | salierai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Šaltibarščiai
-
Dilgėlių sriubytė
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Saldi agrastų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Pieniška žuvienė
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Greitoji sriubukė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Trinta burokelių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Linos sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sultinys
-
Bulvės,
2 vienetai -
Voveraitės,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
0.5 vieneto -
Vanduo,
1.5 litro - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Salierai
Gaminimo eiga:
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Reklama:
Komentarai (1)
-
gerda
2010-08-24 18:53
Labai skani sriuba
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...