Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.

Sriuba su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | bulvių |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinė sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Suomiška žuvienė
-
Čili sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Lauros šaltibarščiai
Sriuba su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Kvapieji pipirai
-
Brokoliai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
250 gramų -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...