Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.
Sriuba su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 500 gramų | brokoliai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 250 gramų | bulvių |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Moliūgų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Vištienos sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Juka
-
Žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba
Sriuba su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Kvapieji pipirai
-
Brokoliai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
250 gramų -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
