Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.

Sriuba su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | bulvių |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Pieniška žuvienė
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Lauko čili sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Vengriška žuvienė
-
Grybų sriuba
-
Sūrio sriuba
Sriuba su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Kvapieji pipirai
-
Brokoliai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
250 gramų -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...