Salierus ir svogūną susmulkinti. Į puodą supilti aliejų ir pakepinti (2 minutes).
Bulvę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti bulves, brokolius, sukapotas petražoles ir prieskonius.
Užpilti sultiniu.
Virti apie 25 minutes.
Išvirusią sriubą sutrinti su elektriniu trintuvu.
Tinka su grietine.
Trinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | brokoliai |
| 1 sauja | petražolės |
| šiek tiek | grietinė |
| 0.5 litro | sultinys (vištienos arba vanduo) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Trinta brokolių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Petražolės,
1 sauja - Grietinė
-
Sultinys, vištienos arba vanduo,
0.5 litro -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierus ir svogūną susmulkinti. Į puodą supilti aliejų ir pakepinti (2 minutes).
Bulvę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti bulves, brokolius, sukapotas petražoles ir prieskonius.
Užpilti sultiniu.
Virti apie 25 minutes.
Išvirusią sriubą sutrinti su elektriniu trintuvu.
Tinka su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
