Salierus ir svogūną susmulkinti. Į puodą supilti aliejų ir pakepinti (2 minutes).
Bulvę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti bulves, brokolius, sukapotas petražoles ir prieskonius.
Užpilti sultiniu.
Virti apie 25 minutes.
Išvirusią sriubą sutrinti su elektriniu trintuvu.
Tinka su grietine.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Trinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
1 sauja | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
0.5 litro | sultinys (vištienos arba vanduo) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta runkelių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Gaspačas
-
Mėlynių sriuba
-
Alaus sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Trinta burokelių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
Trinta brokolių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Petražolės,
1 sauja - Grietinė
-
Sultinys, vištienos arba vanduo,
0.5 litro -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierus ir svogūną susmulkinti. Į puodą supilti aliejų ir pakepinti (2 minutes).
Bulvę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti bulves, brokolius, sukapotas petražoles ir prieskonius.
Užpilti sultiniu.
Virti apie 25 minutes.
Išvirusią sriubą sutrinti su elektriniu trintuvu.
Tinka su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...