Pienas užvirinamas su vanilinu. Į jį maišant pamažu pilama trupučiu šalto vandens praskiestas krakmolas su kakava ir užvirinama. Vėliau į verdantį padažą supilami su cukraus pudra ištrinti kiaušinio tryniai.
Išvirtas padažas įstatomas į šalto vandens vonelę ir plakamas. Plakant po truputį sudedamas sviestas. Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.
Šokolado padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
6 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienų užpilas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Rytietiškas pipirų padažas
- Grybų padažas
- Česnakinis padažas
- Krienų padažas
- Voveraičių padažas
- Morkų ir svogūnu padažas
- Salotų padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Varškės padažas
- Tikra Guacamole
- Marinatas vištienai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Pomidorų čatni
- Kmynų padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Medaus padažas
- Aštrus padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
Šokolado padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
2 stiklinės -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su vanilinu. Į jį maišant pamažu pilama trupučiu šalto vandens praskiestas krakmolas su kakava ir užvirinama. Vėliau į verdantį padažą supilami su cukraus pudra ištrinti kiaušinio tryniai.
Išvirtas padažas įstatomas į šalto vandens vonelę ir plakamas. Plakant po truputį sudedamas sviestas. Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kristina
2009-06-06 15:11
tikiuos bus skany.. :-) gal kas galit parasyt recepyuku kaip sutepti biskvitus? Labai dekiui. :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...