Pienas užvirinamas su vanilinu. Į jį maišant pamažu pilama trupučiu šalto vandens praskiestas krakmolas su kakava ir užvirinama. Vėliau į verdantį padažą supilami su cukraus pudra ištrinti kiaušinio tryniai.
Išvirtas padažas įstatomas į šalto vandens vonelę ir plakamas. Plakant po truputį sudedamas sviestas. Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.

Šokolado padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
6 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Žaliasis padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Spanguolių padažas
-
Konservuota adžika
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Blynelių padažas
-
Žuvies padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Pomidorų padažas picai
-
Pievagrybių padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Grybų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Viskio karamelė
-
Aštriai saldi salsa
-
Kavos padažas
Šokolado padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
2 stiklinės -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su vanilinu. Į jį maišant pamažu pilama trupučiu šalto vandens praskiestas krakmolas su kakava ir užvirinama. Vėliau į verdantį padažą supilami su cukraus pudra ištrinti kiaušinio tryniai.
Išvirtas padažas įstatomas į šalto vandens vonelę ir plakamas. Plakant po truputį sudedamas sviestas. Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kristina
2009-06-06 15:11
tikiuos bus skany.. :-) gal kas galit parasyt recepyuku kaip sutepti biskvitus? Labai dekiui. :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...