Dideliame dubenyje viskas gerai išmaišoma. Patiekiama iš karto, arba sandariame inde, šaldytuve galima laikyti iki 3 dienų.
Skanaus ir į sveikatą!
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | greipfrutai (didėlis, gabaliukais supjaustytas) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | žalioji citrina (nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys) |
0.25 stiklinės | kalendra (lapai, smulkinti) |
0.3 stiklinės | alyvuogių (juodos, be kaulų) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spanguolių padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Čilietiškas padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Savas pomidorų padažas
- Marinatas vištienai
- Raudonasis padažas
- Guacamole
- Pomidorų čatni
- Pievagrybių padažas
- Sūrio padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Kari padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Pomidorų padažas
- Dietinis padažas
- Viskio karamelė
- Kmynų padažas
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Greipfrutai, didėlis, gabaliukais supjaustytas,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Žalioji citrina, nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys,
1 vienetas -
Kalendra, lapai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Alyvuogės, juodos, be kaulų,
1/3 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideliame dubenyje viskas gerai išmaišoma. Patiekiama iš karto, arba sandariame inde, šaldytuve galima laikyti iki 3 dienų.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Arvydas Z
2010-08-19 18:33
Šį padažą aš naudoju prie keptų mėsų.
-
kamile
2010-08-19 17:12
prie ko sita padaza naudoti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...