Dideliame dubenyje viskas gerai išmaišoma. Patiekiama iš karto, arba sandariame inde, šaldytuve galima laikyti iki 3 dienų.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | greipfrutai (didėlis, gabaliukais supjaustytas) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | žalioji citrina (nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys) |
0.25 stiklinės | kalendra (lapai, smulkinti) |
0.3 stiklinės | alyvuogių (juodos, be kaulų) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas – marinatas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Žuvies padažas
-
Tikra Guacamole
-
Česnakinis padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Spanguolių padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Brokolių padažas
-
Pieno padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Aštri salsa
-
Čilietiškas padažas
-
Žaliasis padažas
-
Konservuota adžika
-
Kavos padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Citrinų sirupas
-
Marinatas vištienai
-
Padažas "Čili"
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Greipfrutai, didėlis, gabaliukais supjaustytas,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Žalioji citrina, nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys,
1 vienetas -
Kalendra, lapai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Alyvuogės, juodos, be kaulų,
1/3 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideliame dubenyje viskas gerai išmaišoma. Patiekiama iš karto, arba sandariame inde, šaldytuve galima laikyti iki 3 dienų.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Arvydas Z
2010-08-19 18:33
Šį padažą aš naudoju prie keptų mėsų.
-
kamile
2010-08-19 17:12
prie ko sita padaza naudoti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...