Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.

Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
250 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietinis padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Sūrio padažas
-
Padažas su avokadu
-
Kelmučių - marinatas
-
Aštriai saldi salsa
-
Grybų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Raudonasis padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Konservuota adžika
-
Česnakinis pesto padažas
-
Aštrus padažas
-
Kari padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Gvakamolė
-
Česnakinis padažas
-
Citrinų sirupas
-
Pomidorų padažas picai
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelės,
4 vienetai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Aliejus,
250 mililitrų - Druska
- Citrinų sultys
-
Vanduo,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...