Obuolinis padažas prie mėsos
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Greita ir paprasta pasigaminti, o kaip sveika ir skanu. Tinka prie šašlykų, prie kepsnių. Linkiu pabandyti. Greita ir paprasta pasigaminti, o kaip sveika ir skanu. Tinka prie šašlykų, prie kepsnių. Linkiu pabandyti. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai obuoliai (naudojau antaninius)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai vanduo
2 valgomieji šaukštai žaliosios citrinos sultys
1 saujelė petražolės
1 saujelė bazilikas
1 saujelė salierai (smulkintos)
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
1 skiltelė česnakas
2 žiupsneliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Obuolius, česnako skiltelę nulupti, sudėti į smulkintuvą kartu su kitais ingredientais ir pagaminti tyrę. Štai ir viskas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolinis padažas prie mėsos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greita ir paprasta pasigaminti, o kaip sveika ir skanu. Tinka prie šašlykų, prie kepsnių. Linkiu pabandyti. Regina
Gaminimo eiga:

Obuolius, česnako skiltelę nulupti, sudėti į smulkintuvą kartu su kitais ingredientais ir pagaminti tyrę. Štai ir viskas!

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų