Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Krienų užpilas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | krienai |
| 50 gramų | sviestas |
| 10 gramų | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | sultinys (mėsos) |
| 200 gramų | grietinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Guacamole
-
Pomidorų padažas picai
-
Žaliasis padažas
-
Riešutų padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Grietinės padažas
-
Raudonasis padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Šokolado padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Tikra Guacamole
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Salotų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Avokado padažas
Krienų užpilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krienai,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 mililitrų -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
