Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Krienų užpilas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | krienai |
| 50 gramų | sviestas |
| 10 gramų | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | sultinys (mėsos) |
| 200 gramų | grietinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų paštetas
-
Voveraičių padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Baravykų padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Šviežių grybų padažas
-
Avokado padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Sūrio padažas
-
Varškės padažas
-
Užtepėlė
-
Česnakinis padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Vanilinis padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Kavos padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
Krienų užpilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krienai,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 mililitrų -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
