
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | krevetės |
2 vienetai | pomidorai |
1 sauja | gražgarstės (kapota) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | parmezano sūris |
150 gramų | mocarela sūris |
0.75 stiklinės | alyvuogių (žaliosios) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
1 vienetas | tešla (sluoksniuota, lakštas) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atšildykite tešlą ir aptepkite pomidorų padažu. Picą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija.
2.
Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (virkite 3 minutes).
3.
Krevetes, alyvuoges, prieskonines žoleles, trintą česnaką sumaišykite su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Viską tolygiu sluoksniu sudėkite ant tešlos lakšto.
4.
Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą sūrį, berkite sukapotas argulos žoles.
5.
Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica Margarita
-
Picos blyneliai
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Gardžioji pica
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Mamos picos padas
-
Tinginių pica
-
Obuolių apkepas
-
Stebuklingas omletas
-
Omletas su paprika
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Aitriųjų čili pica
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Morkos su pievagrybiais
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kopūstų apkepas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Varškės ir manų apkepas
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Krevetės,
1 stiklinė -
Pomidorai,
2 vienetai -
Gražgarstės, kapota,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Parmezano sūris,
100 gramų -
Mocarela sūris,
150 gramų -
Alyvuogės, žaliosios,
3/4 stiklinės -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
-
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Tešla, sluoksniuota, lakštas,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildykite tešlą ir aptepkite pomidorų padažu. Picą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija.
Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (virkite 3 minutes).
Krevetes, alyvuoges, prieskonines žoleles, trintą česnaką sumaišykite su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Viską tolygiu sluoksniu sudėkite ant tešlos lakšto.
Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą sūrį, berkite sukapotas argulos žoles.
Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...