
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | kiaušiniai |
400 gramų | varškė |
Kad pica būtų sultingesnė, prieš pašaudami ją į orkaitę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi (tačiau tai gali picą pasotinti). Pagaminę paplotėlį, dėkite norimą garnyrą ir kepkite orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aronijų pudingas
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Duonos apkepas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Picos blyneliai
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Omletas su žirneliais
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Suflė su žirneliais
-
Varškės ir manų apkepas
-
Šventinė kiaušinienė
Picos paplotėlis su varške

- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Pomidorų padažas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Varškė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dvi pakuotes varškės ištrinkite su kiaušiniu ir žiupsneliu druskos. Įberkite kelis šaukštus miltų, įpilkite šaukštą aliejaus ir suminkykite tešlą (ji turi būti minkšta). Dėkite ją į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą ir, pirštais stumdydama į šonus, suformuokite ploną paplotį. Plonai aptepkite pomidorų padažu. Picai gardinti tinka tiek švieži, tiek džiovinti smulkinti žalumynai: petražolės, krapai, bazilikai, raudonėliai, čiobreliai, kmynai. Jei mėgstate aštriai, galite ją apibarstyti aitriąja paprika, smulkintu česnaku ar pagardinti keliais marinuotais pipirais. Aštrumo picai suteiks ir baltasis padažas su šviežiai tarkuotais krienais. Picai naudokite sunokusius pomidorus - kepant ne taip sukietės paplotis. Nepatingėkite juos nuplikyti, nulupti, išimti sėklytes.
Kad pica būtų sultingesnė, prieš pašaudami ją į orkaitę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi (tačiau tai gali picą pasotinti). Pagaminę paplotėlį, dėkite norimą garnyrą ir kepkite orkaitėje.
Komentarai (9)
-
Giedrė
2011-10-02 18:44
O kokiam čia kiekiui? :-)
-
Nika
2010-09-17 14:42
O kiek laiko reikia kepti ir kokio karstumo temperaturoje???
-
(anonimas)
2010-02-18 19:11
labai skanus vertas demesio
-
anonimas
2009-06-01 14:51
labai skani pica valgiau o beje desros surio ir viso kito dedi pagal skoni ir jokios sodos gesint nereikia ;-) :super:
-
(anonimas)
2009-05-23 12:36
O kur suris ir bent jau desra, kepimo milteliai ar gesinta soda???
-
(anonimas)
2009-02-18 19:38
turetu but skanu ;-)