| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 400 gramų | varškė |
Kad pica būtų sultingesnė, prieš pašaudami ją į orkaitę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi (tačiau tai gali picą pasotinti). Pagaminę paplotėlį, dėkite norimą garnyrą ir kepkite orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Omletas su paprika
-
Batono-obuolių apkepas
-
Soti pica
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Ryžių pudingas
-
Kepta lašiša
-
Speltos pica
-
Omletas "Kitaip"
-
Ryžių pyragas su silke
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Silkės apkepas
-
Gardžioji pica
-
Turkiška pica
-
Pievagrybių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Tradicinė pica
Picos paplotėlis su varške
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Pomidorų padažas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Varškė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dvi pakuotes varškės ištrinkite su kiaušiniu ir žiupsneliu druskos. Įberkite kelis šaukštus miltų, įpilkite šaukštą aliejaus ir suminkykite tešlą (ji turi būti minkšta). Dėkite ją į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą ir, pirštais stumdydama į šonus, suformuokite ploną paplotį. Plonai aptepkite pomidorų padažu. Picai gardinti tinka tiek švieži, tiek džiovinti smulkinti žalumynai: petražolės, krapai, bazilikai, raudonėliai, čiobreliai, kmynai. Jei mėgstate aštriai, galite ją apibarstyti aitriąja paprika, smulkintu česnaku ar pagardinti keliais marinuotais pipirais. Aštrumo picai suteiks ir baltasis padažas su šviežiai tarkuotais krienais. Picai naudokite sunokusius pomidorus - kepant ne taip sukietės paplotis. Nepatingėkite juos nuplikyti, nulupti, išimti sėklytes.
Kad pica būtų sultingesnė, prieš pašaudami ją į orkaitę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi (tačiau tai gali picą pasotinti). Pagaminę paplotėlį, dėkite norimą garnyrą ir kepkite orkaitėje.
Komentarai (9)
-
Giedrė
2011-10-02 18:44
O kokiam čia kiekiui? :-)
-
Nika
2010-09-17 14:42
O kiek laiko reikia kepti ir kokio karstumo temperaturoje???
-
(anonimas)
2010-02-18 19:11
labai skanus vertas demesio
-
anonimas
2009-06-01 14:51
labai skani pica valgiau o beje desros surio ir viso kito dedi pagal skoni ir jokios sodos gesint nereikia ;-) :super:
-
(anonimas)
2009-05-23 12:36
O kur suris ir bent jau desra, kepimo milteliai ar gesinta soda???
-
(anonimas)
2009-02-18 19:38
turetu but skanu ;-)
