Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (ekstraktas) |
| 0.5 stiklinės | avižų |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (obuolių pyragui) |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | obuoliai (nedidelis, pjaustytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.
2.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną ir vanilės ekstraktą. Sudėkite avižas, pjaustytus obuolius, prieskonius pyragui, kepimo miltelius, berkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.
3.
Masę sudėkite į kepimo indelius ir kepkite 18- 22 minutes.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžioji pica
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Žuvis pagal Ingą
-
Manų apkepas su razinomis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Pica su ančiuviais
-
Stebuklingas omletas
-
Šventinė kiaušinienė
-
Omletas su žirneliais
-
Ryžių apkepas
-
Picos blyneliai
-
Picos paplotėlis su varške
-
Pica su vištiena
-
Alkanųjų pica
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Krevečių užkepėlė
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Bulvių pica
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
0.5 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Avižos,
0.5 stiklinės -
Prieskoniai, obuolių pyragui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1/4 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Obuoliai, nedidelis, pjaustytas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną ir vanilės ekstraktą. Sudėkite avižas, pjaustytus obuolius, prieskonius pyragui, kepimo miltelius, berkite žiupsnelį druskos ir gerai išmaišykite.
Masę sudėkite į kepimo indelius ir kepkite 18- 22 minutes.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Gabrielė
2013-10-04 22:14
O galimavietoj vanilės ekstrakto naudoti vanilinį cukrų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
