Ukrainietiškas ryžių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų ryžiai
2 stiklinės sultinys (mėsos)
2 vienetai svogūnai
250 gramų sūris (varškės)
40 gramų taukai (kiaulių)
80 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ukrainietiškas ryžių apkepas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų