
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | sūris (varškės) |
40 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Tagliatelle Bolognese
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Makaronai su lašiša
-
Sotūs pietūs
-
Jūreiviški makaronai
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Įdaryti makaronai
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Faršu kimšti makaronai
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Spageti su krevetėmis
-
Makaronų saulytė
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sūris, varškės,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...