Ukrainietiškas ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | ryžiai |
| 2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 250 gramų | sūris (varškės) |
| 40 gramų | taukai (kiaulių) |
| 80 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Makaronai su faršu
-
Vaikiški pietūs
-
Makaronai su faršu
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pasta Marino
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Įdaryti makaronai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Spageti su krevetėmis
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Olandiškas ryžių apkepas
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sūris, varškės,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
