Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!

Obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | obuoliai (dideli) |
2 stiklinės | sausainiai (trinti) |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Apkepas iš žuvies
-
Pievagrybių apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Lazanija su baziliku
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Batono-obuolių apkepas
-
Suši pica
-
Ryžių apkepas
-
Pica su grybais
-
Omletas su žirneliais
-
Veršio inkstų apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Sūrio apkepas
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
Obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, dideli,
6 vienetai -
Sausainiai, trinti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...