Obuolių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai obuoliai (dideli)
2 stiklinės sausainiai (trinti)
4 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas citrinos
250 mililitrų kondensuotas pienas
3 valgomieji šaukštai margarinas
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių apkepas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų