Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
Obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | obuoliai (dideli) |
2 stiklinės | sausainiai (trinti) |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis pagal Ingą
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Greitas omletas
- Kepta manų košė su pasukomis
- Aronijų pudingas
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Picos paplotėlis su varške
- Tradicinė pica
- Ryžių apkepas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Žuvies apkepas
- Ryžių pudingas
- Super kiaušinienė
- Olandiškas ryžių pyragas
- Maža pica
- Aitriųjų čili pica
- Sūrio apkepas
- Lazanija su baziliku
- Varškės apkepas su bananais
- Tinginių pica
Obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, dideli,
6 vienetai -
Sausainiai, trinti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...