Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
Obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | obuoliai (dideli) |
| 2 stiklinės | sausainiai (trinti) |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 vienetas | citrinos |
| 250 mililitrų | kondensuotas pienas |
| 3 valgomieji šaukštai | margarinas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Žuvies užkepėlė
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Aitriųjų čili pica
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Omletas su žirneliais
-
Speltos pica
-
Gardžioji pica
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Ryžių apkepas
-
Grybų apkepas
Obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, dideli,
6 vienetai -
Sausainiai, trinti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
