
Lietinių tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | cukinija | |
0.5 stiklinės | aliejaus | |
1 vienetas | baklažanai | |
1 vienetas | pomidorai | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | majonezas | |
Tešlai: | ||
3 stiklinės | pasukos | |
1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Kukurūzų burbuolės
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Balandėliai su soja
-
Kopūstų blyneliai
-
Salierai tešloje
-
Blynai su kopūstais
-
Keptos cukinijos
-
Paprikos su įdaru
-
Svogūnų pyragas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Vištienos užkepėlė
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Sotusis guliašas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Bulvių apkepas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
Lietinių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pasukos,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...