Lietinių tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | cukinija | |
| 0.5 stiklinės | aliejaus | |
| 1 vienetas | baklažanai | |
| 1 vienetas | pomidorai | |
| 0.5 vieneto | svogūnai | |
| 1 skiltelė | česnakas | |
| šiek tiek | majonezas | |
| Tešlai: | ||
| 3 stiklinės | pasukos | |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| šiek tiek | druska | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Falafeliai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Baklažanų blynai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Blynai su kopūstais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Negaluojančios paprikos
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
"Laukinė" cukinija
-
Suflė su žirneliais
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Burokėlių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Įdaryta cukinija
-
Paprikų laiveliai
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Skrudintos daržovės su grybais
Lietinių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pasukos,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
