Lietinių tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | cukinija | |
0.5 stiklinės | aliejaus | |
1 vienetas | baklažanai | |
1 vienetas | pomidorai | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | majonezas | |
Tešlai: | ||
3 stiklinės | pasukos | |
1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Įdaryti pomidorai
- Kiaušinienė paprikoje
- Cukinijų blyneliai
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Kukurūzų burbuolės
- Cukinija su varškės įdaru
- Kopūstų blynai
- Moliūgų kotletukai
- Suflė su žirneliais
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
- Morkų sklindžiai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Keptos cukinijos
Lietinių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pasukos,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...