Lietinių tortas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas cukinija
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas baklažanai
1 vienetas pomidorai
0.5 vieneto svogūnai
1 skiltelė česnakas
šiek tiek majonezas
Tešlai:
3 stiklinės pasukos
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai cukrus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietinių tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.

  2. Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).

  3. Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų