
Skumbrė pievagrybių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | skumbrė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
50 mililitrų | vynas (baltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
150 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lašišos troškinys
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Marinuota stinta
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvies kotletai
-
Folijoje keptas karpis
-
Šamų kotletukai
-
Krevečių užkepėlė
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
Skumbrė pievagrybių padaže
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Skumbrė,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų
Gaminimo eiga:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...