
Skumbrė pievagrybių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | skumbrė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
50 mililitrų | vynas (baltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
150 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša „My little secret“
-
Žuvies pyragas
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Kepta stinta
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Žuvies kotletai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Krevečių užkepėlė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Žuvies troškinys
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Karpis su porais
-
Žuvies filė
-
Karališkas Grill otas
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvies paplotėliai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Keptas karpis Kūčioms
Skumbrė pievagrybių padaže
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Skumbrė,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...