Skumbrė pievagrybių padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai skumbrė
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas sviestas
2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas, fermentinis)
50 mililitrų vynas (baltas)
2 valgomieji šaukštai grietinėlės, 35%
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek citrinų sultys
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
150 gramų pievagrybiai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Skumbrė pievagrybių padaže

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų