Menkė su krienais ir grietine
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 vienetai | menkės (filė) |
8 valgomieji šaukštai | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Menkės filė pašlakstykite pusės citrinos sultimis, pabarstykite druska, pipirais, raudonėliais. Sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Išmaišykite grietinę su kreinais ir ištepkite žuvies paviršių. Uždenkite indą ir kepkite karštoje orkaitėje 20-25 minutes. Tiekite papuošę likusios citrinos skiltelėmis ir petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Menkė su krienais ir grietine
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Menkės, filė,
4 vienetai -
Grietinė,
8 valgomieji šaukštai -
Krienai,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Džiovintas raudonėlis
- Petražolės
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Menkės filė pašlakstykite pusės citrinos sultimis, pabarstykite druska, pipirais, raudonėliais. Sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Išmaišykite grietinę su kreinais ir ištepkite žuvies paviršių. Uždenkite indą ir kepkite karštoje orkaitėje 20-25 minutes. Tiekite papuošę likusios citrinos skiltelėmis ir petražolių šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...