
Karpis su salotomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | karpis | |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių | |
Salotoms: | ||
1 vienetas | morkos | |
3 vienetai | ridikėliai | |
100 gramų | kopūstai | |
1 vienetas | agurkų | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms | |
Papuošimui: | ||
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
2.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
3.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijos su špinatais
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Žuvis su daržovėmis
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Lašiša su daržovėmis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Lašišos troškinys
-
Tešloje kepta lašiša
-
Karpis pietums
-
Lydekos kepsneliai
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Žuvis tešloje
-
Menkės kotletukai
-
Apelsininė lašiša
-
Keptas ungurys
Karpis su salotomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Karpis,
300 gramų -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kopūstai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...