ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
400 gramų | bulvių |
150 gramų | sojos padažas |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
30 gramų | rudasis cukrus |
10 gramų | kalendra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sojos padažą gerai išmaišykite su cukrumi ir mišiniu ištepkite lašišos filė gabalėlius.
2.
Kepimo skardoje ištieskite folijos lakštą, sudėkite lašišos gabaliukus ir uždenkite dar vienu folijos lakštu. Šalia sudėkite apvirtas bulvytes.
3.
180 laipsnių temperatūroje kepkite 10 min. Tuomet viršutinį folijos lakštą nuimkite ir leiskite lašišai apskrusti, kol gražiai karamelizuosis.
4.
Paruoštą lašišą apšlakstykite laimų sultimis ir pagardinkite smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas ungurys
- Žuvies užkepėlė
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Žuvies kotletai
- Šamų kotletukai
- Žuvis su brokoliais
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Kepta stinta su krapais
- Margaritos žuvies apkepas
- Žuvies filė
- Saidos filė su ryžiais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Silkės apkepas su ryžiais
- Itališki koldūnai
- Žuvies blynukai
- Kepta stinta
- Lašiša grilyje
- Menkė su krienais ir grietine
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
600 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Sojos padažas,
150 gramų -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Rudasis cukrus,
30 gramų -
Kalendra,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sojos padažą gerai išmaišykite su cukrumi ir mišiniu ištepkite lašišos filė gabalėlius.
Kepimo skardoje ištieskite folijos lakštą, sudėkite lašišos gabaliukus ir uždenkite dar vienu folijos lakštu. Šalia sudėkite apvirtas bulvytes.
180 laipsnių temperatūroje kepkite 10 min. Tuomet viršutinį folijos lakštą nuimkite ir leiskite lašišai apskrusti, kol gražiai karamelizuosis.
Paruoštą lašišą apšlakstykite laimų sultimis ir pagardinkite smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...