Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.

Lašiša su daržovėmis ir grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | citrinos |
5 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
500 gramų | lašiša (filė) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilijos ešerys
-
Kepta stinta
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Menkės kukuliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Pica su lašiša
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Spageti su krevetėmis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Itališki koldūnai
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvims
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...