Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.

Lašiša su daržovėmis ir grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | citrinos |
5 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
500 gramų | lašiša (filė) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies zrazai
-
Redos lašiša
-
Lietuviški "sushiai"
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Plekšnė su padažu
-
Menkės kotletukai
-
Folijoje keptas karpis
-
Tešloje kepta silkė
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvis padaže
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Menkė tešloje
-
Troškinta žuvis
-
Įdaryti kalmarai
-
Skani zuvytė
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvims
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...