Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 5 vienetai | salotos (lapai) |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
| 500 gramų | lašiša (filė) |
| 5 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 300 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos kepsneliai
-
Šamų kotletukai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Kepta stinta su krapais
-
Žuvies kepsneliai
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Apelsininė lašiša
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Marinuota stinta
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Skumbrė su citrina
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvims
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
