Uždedame virti bulves su lupenom. Kol bulves verda, pagaminam marinatą. Į litrinį stiklainį įpilame 700 ml vandens ir sudedame cukrų bei supilame actą santykiu (1:1). Skonis turi būti stipriai saldžiarūgstis (!) Mano skoniui įsėjo 10 a.š. cukraus ir 10 a.š. acto. Supjaustome svogūnus griežinėliais Įdedam svogūnus į dubenį , užpilame marinatu ir įdedam silkes griežinėlius. Viską išmaišome ir paliekame šiltai, kol išvirs bulvės. Nulupame bulves, užpilame marinatu, įdedam silkutes su svogūniukais.
Kaimiškai - ūkiškai, bet velniškai skanu.
Skanaus!
Silkė su svogunais marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 kilogramas | bulvių ( su lupenomis) |
| 500 gramų | silkė ( (sūdyta)) |
| 150 mililitrų | aliejaus |
| 5 galvos | svogūnai |
| 700 mililitrų | vanduo ( virintas, šaltas) |
| 10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
| 10 arbatinių šaukštelių | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Lašišos troškinys
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Kepta marinuota žuvis
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Įdaryta lydeka
-
Šutintas upėtakis
-
Kulebekas
-
Jūros lydeka Graikiškai
Silkė su svogunais marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės, su lupenomis,
1 kilogramas -
Silkė, (sūdyta),
500 gramų -
Aliejus,
150 mililitrų -
Svogūnai,
5 galvos -
Vanduo, virintas, šaltas,
700 mililitrų -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Actas,
10 arbatinių šaukštelių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uždedame virti bulves su lupenom. Kol bulves verda, pagaminam marinatą. Į litrinį stiklainį įpilame 700 ml vandens ir sudedame cukrų bei supilame actą santykiu (1:1). Skonis turi būti stipriai saldžiarūgstis (!) Mano skoniui įsėjo 10 a.š. cukraus ir 10 a.š. acto. Supjaustome svogūnus griežinėliais Įdedam svogūnus į dubenį , užpilame marinatu ir įdedam silkes griežinėlius. Viską išmaišome ir paliekame šiltai, kol išvirs bulvės. Nulupame bulves, užpilame marinatu, įdedam silkutes su svogūniukais.
Kaimiškai - ūkiškai, bet velniškai skanu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Janina
2016-12-17 23:51
Nėra atsakymo apie aliejų?Kur ir kada panaudoti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
