
Lašišų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
100 mililitrų | citrinų sultys |
50 gramų | žalumynų |
8 vienetai | alyvuogių (juodos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lašišą supjaustyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska. Marinato ingredientus sumaišyti, užpilti ant lašišos ir gerai sumaišyti. Palikti marinuotis apie 30 min. Sunerti ant iešmelių ir kepti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kalmarai
-
Karpis, troškintas piene
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Lašišos kepsneliai
-
Šutintas upėtakis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su cukinija
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Krevečių užkepėlė
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies apkepas
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Sicilijos ešerys
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Lydekos kepsneliai
-
Nuostabioji paelija
Lašišų šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša, filė,
600 gramų - Druska
-
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
100 mililitrų -
Žalumynai,
50 gramų -
Alyvuogės, juodos,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska. Marinato ingredientus sumaišyti, užpilti ant lašišos ir gerai sumaišyti. Palikti marinuotis apie 30 min. Sunerti ant iešmelių ir kepti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...