Jogurtinis padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
200 gramų grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo)
šiek tiek svogūnai (laiškai)
šiek tiek krapai
2 skiltelės česnakas
1 vienetas agurkų
150 gramų jogurtas (natūralus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinkite agurką (aš sutarkavau smulkia tarka). Sumaišiau jogurtą su grietinėle. Įmaišiau sutarkuotą svogūną, agurką, žalumynus, sutrintus česnakus, aliejų ir prieskonius.
Tinka prie žuvies ir mėsos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jogurtinis padažas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinkite agurką (aš sutarkavau smulkia tarka). Sumaišiau jogurtą su grietinėle. Įmaišiau sutarkuotą svogūną, agurką, žalumynus, sutrintus česnakus, aliejų ir prieskonius.
Tinka prie žuvies ir mėsos.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų