šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas (Teriyaki su imbieru) |
šiek tiek | pomidorai (slyviniai, Romano, 2/3 pipirų tūrio) |
1 vienetas | žalioji citrina |
Visi pipirai smulkiai supjaustomi (kuo aštresni - tuo smulkiau), supjaustomi pomidorai 1cm3 kubeliais, įdedama druskos, laimo sulčių, užpilamas padažas ir viskas gerai išmaišoma. Palaikoma ~1 val šaldytuve.
Patiekiama prie šašlykų ar kt. keptų mėsų.
Mėgėjai gali įsidėti Rocoto - labai aštrių arba Habanero - labai labai (!!!) aštrių pipirų.
Skanaus!
DĖMESIO! Jei netyčiom aštrumu persistengėte, valgydami turėkite šviežių mėtos lapelių - išsigelbėjimas nuo gleivinės išdeginimo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogų padažas blynams
- Vanilinis padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Brokolių padažas
- Spanguolių padažas
- Salotų padažas
- Pieno padažas
- Krienų padažas
- Sūrio padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Baltas grietinėlės padažas
- Pomidorų padažas
- Medaus padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Baltasis padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Sojų paštetas
- Kavos padažas
- Kelmučių - marinatas
Aštri salsa
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sojos padažas, Teriyaki su imbieru,
4 valgomieji šaukštai - Pomidorai, slyviniai, Romano, 2/3 pipirų tūrio
-
Žalioji citrina,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papildomai reikės po 2 vnt pipirų ankščių (Anaheim - lengvai aštrūs, tamsiai raudoni; Pepperoncini - švelnūs, gelsvi; Poblano - nedaug aštrūs, tamsiai žali, Itališkų saldžiųjų - skaisčiai raudoni; Jalapeno - vidutinio aštrumo tamsiai žali arba Serano - aštrūs tamsiai žali; Vengriski vaškiniai - gelsvi, vidutinio aštrumo);
Visi pipirai smulkiai supjaustomi (kuo aštresni - tuo smulkiau), supjaustomi pomidorai 1cm3 kubeliais, įdedama druskos, laimo sulčių, užpilamas padažas ir viskas gerai išmaišoma. Palaikoma ~1 val šaldytuve.
Patiekiama prie šašlykų ar kt. keptų mėsų.
Mėgėjai gali įsidėti Rocoto - labai aštrių arba Habanero - labai labai (!!!) aštrių pipirų.
Skanaus!
DĖMESIO! Jei netyčiom aštrumu persistengėte, valgydami turėkite šviežių mėtos lapelių - išsigelbėjimas nuo gleivinės išdeginimo.
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-01-30 11:16
labai issamu :super: