Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!

Graikiškas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
500 gramų | pomidorai |
100 gramų | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 gramai | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Citrinų sirupas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pievagrybių padažas
-
Žaliasis padažas
-
Grybų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sojų padažo dažinys
-
Mango padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Užtepėlė
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Vanilinis padažas
-
Padažas "Čili"
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Graikiškas pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
30 gramų - Čiobreliai
-
Česnakas, smulkinti,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...