Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai (supjaustytas kubeliais) |
2 valgomieji šaukštai | rapsų aliejus |
1 arbatinis šaukštelis | jalapenai |
1 vienetas | imbieras (apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto) |
0.5 vieneto | ananasų (nuluptas ir supjaustytas kubeliais) |
50 gramų | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | obuolių actas |
1 skiltelė | česnakas (išspaustas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltas grietinėlės padažas
- Česnako padažas
- Vanilinis padažas
- Sūrio padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Picos padažas
- Agurkų padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Žuvies padažas
- Pomidorų padažas
- Grybų padažas
- Marinatas vištienai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Pomidorų čatni
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Gvakamolė
- Jogurtinis padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Krienų užpilas
- Mango padažas
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai, supjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Rapsų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Jalapenai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto,
1 vienetas -
Ananasai, nuluptas ir supjaustytas kubeliais,
0.5 vieneto -
Cukrus,
50 gramų -
Obuolių actas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, išspaustas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...