Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai (supjaustytas kubeliais) |
2 valgomieji šaukštai | rapsų aliejus |
1 arbatinis šaukštelis | jalapenai |
1 vienetas | imbieras (apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto) |
0.5 vieneto | ananasų (nuluptas ir supjaustytas kubeliais) |
50 gramų | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | obuolių actas |
1 skiltelė | česnakas (išspaustas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas bulvėms
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Pomidorų padažas picai
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Kmynų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Uogų padažas blynams
-
Viskio karamelė
-
Sūrio padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Savas pomidorų padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Jogurto padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Česnakinis padažas
-
Šviežių grybų padažas
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai, supjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Rapsų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Jalapenai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto,
1 vienetas -
Ananasai, nuluptas ir supjaustytas kubeliais,
0.5 vieneto -
Cukrus,
50 gramų -
Obuolių actas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, išspaustas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...