Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!

Ryžių ir veršienos blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | ryžiai |
80 gramų | veršiena (malta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (blynams volioti) |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas (padažui) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos, padažui) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Jautienos kepsnys
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kiaulienos karka
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Jautiena kiniškai
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Veršienos šašlykas
-
Kaukazo šašlykai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Netikras zuikis
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Spageti su kukuliais
-
Šašlykai gurmanams
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Paprasti balandėliai
-
Balandėliai pagal Viką
Ryžių ir veršienos blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
150 gramų -
Veršiena, malta,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Kvietiniai miltai, blynams volioti
-
Grietinėlė, 35%, padažui,
50 mililitrų -
Sojos padažas, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Petražolės, smulkintos, padažui,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...