
Kepenys japoniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | žirniai (žali) |
300 gramų | kiaulės kepenys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 stiklinė | mandarinai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti ryžius. Žirnelius pakepinti ir sumaišyti su ryžiais, pridėti sojos padažo ir pastatyti šiltoje vietoje. kepenis apibarstyti druska ir čili pipiru, apvolioti miltuose ir apkepinti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, pašlakstyti sojos padažu. Konservuotus mandarinus taip pat apkepinti. Patiekalą patiekti lėkštėje: ryžiai, virš jų kepenys, viršuje mandarinai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliukai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Guliašas
-
Kepti inkstai
-
Kepta kiauliena
-
Šonkauliukai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Triušienos vyniotinis
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos suktinukai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Veršienos muštiniai
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kiaulienos karis
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Vyne troškintas triušis
-
Netikras zuikis
Kepenys japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Žirniai, žali,
2 stiklinės -
Kiaulės kepenys,
300 gramų - Aliejus
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Sojos padažas
-
Mandarinai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ryžius. Žirnelius pakepinti ir sumaišyti su ryžiais, pridėti sojos padažo ir pastatyti šiltoje vietoje. kepenis apibarstyti druska ir čili pipiru, apvolioti miltuose ir apkepinti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, pašlakstyti sojos padažu. Konservuotus mandarinus taip pat apkepinti. Patiekalą patiekti lėkštėje: ryžiai, virš jų kepenys, viršuje mandarinai.
Reklama:
Komentarai (4)
-
algirdas
2011-10-07 15:25
pima reikia pasigaminti... :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...